Savusaunat kuistilla

Vilhelmi
Vilhelmissä riittää saunomis- ja peseytymistilaa muista saunamalleistamme poikkeavan lauderatkaisun ansiosta. Vilhelmiin on rakennettu länsisuomalainen peräseinälaude, jonne kiivetään portaita pitkin. Tämä laudetyyppi mahdollistaa suuremman löylyhuoneen rakentamisen. Vilhelmin löylyhuone on yli 12 neliömetrin kokoinen, minkä lisäksi siinä on Martti-saunamallin tapaan tilava terassi.

Vihtori
Vihtori on mallistomme pienin saunamalli. Se on perinteinen pelkistetty savusauna, joka silti tarjoaa käytännölliset ja toimivat saunomistilat. Vihtorin savolaistyppinen kehälaude soveltuu hyvin yhteisöllisiin saunahetkiin. Sen pukeutumistilana on etupäädyn jatkettu katto, joten Vihtori toimii parhaiten paikassa, jossa on lähietäisyydellä toinen tila pukuhuoneeksi.

Martti
Tilojen suhteen saunamalli Martti on kuin Vihtorin isoveli. Martissa on samankokoinen löylyhuone ja samanlaiset lauteet kuin Vihtorissa. Lisäksi siinä on pukeutumis- ja vilvoittelutilaksi sopiva terassi, jonka sivuseinät voi jättää avoimiksi tai verhoilla esimerkiksi saunan tyyliin sopivilla tuppilaudoilla.

Juho
Myös Juho on varustettu savolaistyyppisellä laudemallilla. Juhon osittain avoimen pukeutumistilan koko on 3,4 m x 1,5 m ja sen sivuseinät ovat ylös asti hirttä.